Διαμερίσματα
Αναχώρηση  
Επιστροφή  
Ενήλικες  Παιδιά  Βρέφη 
Εκπτωτικό κουπόνι (προαιρετικό) 
ΑκύρωσηBook a Ferry to Crete, Greece Car Hire in Crete, Greece

Oι κατοικίες του Dionysos Authentic Resort & Village είναι όλες διαφορετικές μεταξύ τους. Ο παράγοντας αυτός, σε συνδυασμό με την υψηλή αρχιτεκτονική δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να δοθεί ο χαρακτηρισμός: "Επώνυμες κατοικίες συλλεκτικής αξίας".
Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν :
  • Κλιματισμό (ψύξη/θέρμανση)
  • τηλεόραση
  • τζάκι
  • θερμοσίφωνο
  • άριστη θερμομόνωση & ηχομόνωση
  • σύστημα πυρανίχνευσης
Τύποι κατοικιών

Studios
Μικρές, λειτουργικές κατοικίες, ιδανικές για τις διακοπές ενός ζευγαριού. Αποτελούνται από καθιστικό το οποίο μετατρέπεται σε κρεβατοκάμαρα και μπάνιο. Το κουζινάκι διαθέτει νεροχύτη, φούρνο με ηλεκτρονικές εστίες, απορροφητήρα και ψυγείο. Οι βεράντες, τέλος αποτελούν σημαντικό αξιοποιήσιμο χώρο. Το εμβαδόν της ιδιοκτησίας (κυρίως κατοικία, βεράντες) ξεκινά από 20 m2.

Κατοικίες τύπου Α
Όμορφα φιλικά διαμερίσματα δύο χώρων. Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει άνετες ντουλάπες. Το κουζινάκι είναι πλήρως εξοπλισμένο (νεροχύτης, ηλεκτρικές εστίες, φούρνος, ψυγείο και απορροφητήρας) και δίπλα υπάρχει ο χώρος για το τραπέζι φαγητού. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι. Οι βεράντες έχουν θέα στη θάλασσα ή στους όμορφους κήπους του Dionysos Authentic Resort & Village. Η ποικιλία σε διαστάσεις και θέσεις για τέτοιου τύπου κατοικίες είναι πολυ μεγάλη. Το εμβαδόν της ιδιοκτησίας (κυρίως κατοικία, βεράντες) ξεκινά από 35 m2.

Κατοικίες τύπου Β
Άνετα διαμερίσματα τριών χώρων. Οι δύο κρεβατοκάμαρες με τις ντουλάπες τους, ο χώρος που διαθέτει η κουζίνα, το όμορφο καθιστικό με το τζάκι και οι μεγάλες βεράντες, δίνουν στον ιδιοκτήτη την αίσθηση της απόλυτης λειτουργικότητας. Το εμβαδόν της ιδιοκτησίας (κυρίως κατοικία,βεράντες) ξεκινά από 55 m2.

Κατοικίες τύπου Γ
Υπέροχες κατοικίες ιδανικές για απαιτητικούς ιδιοκτήτες. Διαθέτουν τουλάχιστον τρείς κρεβατοκάμαρες με ντουλάπες καθιστικό με τζάκι καθώς και λειτουργικό χώρο κουζίνας. Χαρακτηρίζονται από την καλή κατανομή των χώρων και την άνεση που παρέχουν. Το εμβαδόν της ιδιοκτησίας (κυρίως κατοικία, βεράντες) ξεκινά από 95 m2.

Dionysos Authentic Resort & Village
Ανάλουκας, Σητεία
Κρήτη 72300

Τηλ (Κρήτη): 28430 28430
Φαξ (Κρήτη): 28430 28431
Τηλ (Αθήνα): 210 6859623
Κιν: +30 6974 384792
Πληροφορίες: info@dionysosresort.gr
Κρατήσεις: sales@dionysosresort.gr