Αξιοθέατα
Αναχώρηση  
Επιστροφή  
Ενήλικες  Παιδιά  Βρέφη 
Εκπτωτικό κουπόνι (προαιρετικό) 
ΑκύρωσηBook a Ferry to Crete, Greece Car Hire in Crete, Greece

Η ανατολική Κρήτη είναι μια από τις ομορφότερες γωνιές της Μεσογείου. Τόπος φιλόξενος, με πανέμορφες ακρογιαλιές (Ιτανός, Κουρεμένος, Χιόνα, Ξηρόκαμπος) και μακραίωνη ιστορία. Κατάσπαρτος από μνημεία που μας πάνε βαθιά στο χρόνο, μέχρι το 2500 π.Χ., όπως το Μινωικό ανάκτορο της Ζάκρου, του οποίου βασικά κτίσματα διατηρούνται μέχρι σήμερα. Μια γοητευτική περιοχή την οποία πλαισιώνουν εκπληκτικής ομορφιάς οικοσυστήματα.

Το Dionysos Authentic Resort & Village συνορεύει με ελεύθερη παρθένα έκταση 25.000 στρεμμάτων, στην οποία βρίσκονται :

  • Το Βυζαντινό μοναστήρι Τοπλού
  • η αρχαία,βυθισμένη πόλη Ίτανος
  • και το μοναδικό αυτοφυές φοινικόδασος της Ευρώπης: το ΒΑΪ.

Φαράγγια, νησάκια, σπήλαια καθώς επίσης ελαιώνες και αμπέλια αποτελούν το άμεσο φυσικό περιβάλλον του Dionysos Authentic Resort & Village.

Η Σητεία, πόλη ποιητών, ο Άγιος Νικόλαος με την όμορφη λίμνη του, η Ιεράπετρα, αρχόντισσα του Λιβυκού πελάγους, καθώς και τα γραφικά μικρά χωριά, δημιουργούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για εκδρομές.

Σε απόσταση 90χλμ βρίσκεται επίσης και η Σπιναλόγκα. Το μικρό νησί υπήρξε αποικία χανσενικών (λεπρών) από το 1903 μέχρι και το 1957. Πρόσφατα έγινε διάσημο μέσω του best-seller βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ "Το Νησί" που το 2010 έγινε και μίνι-σειρά 26 επεισοδίων.

Ο επισκέπτης μπορεί να περάσει στη Σπιναλόγκα από το γειτονικό χωριό της Πλάκας και να περιηγηθεί στο παλιό ίδρυμα και στο χωριό όπου και έγιναν τα γυρίσματα της σειράς.

Το οροπέδιο του Λασιθίου με τους ανεμόμυλους και το Δικταίο άντρο ,τη σπηλιά όπου κατά τη μυθολογία γεννήθηκε ο πατέρας των Θεών, ο Δίας, μας προκαλούν για ατελείωτες εξερευνήσεις.

Και αν θέλετε να περιηγηθείτε ακόμη μακρύτερα, τα Μινωικά ανάκτορα της Κνωσού και της Φαιστού, το υπέροχης φυσικής ομορφιάς φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη σας περιμένουν!
Dionysos Authentic Resort & Village
Ανάλουκας, Σητεία
Κρήτη 72300

Τηλ (Κρήτη): 28430 28430
Φαξ (Κρήτη): 28430 28431
Τηλ (Αθήνα): 210 6859623
Κιν: +30 6974 384792
Πληροφορίες: info@dionysosresort.gr
Κρατήσεις: sales@dionysosresort.gr